Son dakika Pato harekatı!
Galatasaray, Pato için Corinthians'a 5.5 milyon Eurou'lk bir teklif sundu. Tottenham'ın da istediği yıldız oyuncuda sıcak saatler yaşanıyor.
Takvim
Galatasaray hareketli saatler yaşıyor...
Sarı-Kırmızılılar bir süredir gündemde olan Brezilyalı golcü Pato için Corinthians'la bir kez daha pazarlık masasına oturdu. Daha önce bu oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Galatasaray Yönetimi bu rakamı 5.5 milyon Euro'ya kadar çıkardı.
Bu oyuncuyu İngiliz kulüplerinden Tottenham'ın da istemesi üzerine Corinthians kulübünün bir değerlendirme yaptığı gelen bilgiler arasında. Pato'yu 7 milyon Euro'dan aşağı vermeyi düşünmeyen Brezilya kulübünün vereceği cevap merakla bekleniyor.
Corinthians'ın kiralama teklifine sıcak bakmadığı, Pato'yu bonservisiyle vermeyi planladığı ortaya çıktı. Görüşmelerin aralıksız sürdüğü belirtildi.
PATO'DAN HEYECANLANDIRAN TRANSFER SÖZLERİ! TIKLAYIN...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Galatasaray'ı kızdıran gelişme: Rafael Leao

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!


























