Son 10 yılda 5. kez 1 isabet!
90 dakikada sadece bir isabetli şut atan Galatasaray, bu sezon Fenerbahçe maçında sergilediği performansı tekrarlayarak sezonun en kötü isabetli şut değerine ulaştı.
Karabükspor karşısında 90 dakikada sadece bir isabetli şut atan Galatasaray, bu sezon Fenerbahçe maçında sergilediği performansı tekrarlayarak sezonun en kötü isabetli şut değerine ulaştı.
Sarı kırmızılı takım, bu sezon bir Anadolu takımına karşı en düşük isabetli şut değerini yakalarken, son 10 yılda da 280 Anadolu maçında 5. kez böylesi bir performans yaşadı.
Kolunla mı aldın Yasin?
Türk hakemliğinin yurt dışındaki gururu Cüneyt Çakır dün Karabük'te verdiği kararlarla yine büyük tartışma yarattı. Yasin'in attığı golde santra noktasını gösterdikten sonra oyuncunun yanına gidip, "Topu kolunla mı kontrol ettin" diye soran ve "Hayır" yanıtını alan Çakır, Galatasaray aleyhine verdiği penaltıda da otoritelere göre yanlış düdük çaldı. Carole'un, Seleznov ile girdiği ikili mücadelede penaltı noktasını gösteren Çakır, sarı-kırmızılı futbolcuların büyük tepkisini çekti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in Nico Paz için planı!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!
























