Sommer'in Galatasaray'dan talebi belli oldu!
Muslera'nın ayrılığının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Inter'den Yann Sommer'in şartlarını sordu.
Fernando Muslera'nın ayrılığının ardından kaleci arayan Galatasaray'da kaleci adayları arasına yeni bir isim daha eklendi; Yann Sommer.
Uzun süredir Chelsea'nin kalecisi Djordje Petrovic için çaba harcayan sarı kırmızılılar, İngilizlerin 25 milyon avroda diretmesi sebebiyle bir türlü yol alamadı.
Galatasaray'a dünya yıldızlarını getiren menajer George Gardi, yönetime Yann Sommer ismini önerdi.
7-8 MİLYON EURO MAAŞ TALEBİ
Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukçu da Gardi'ye İsviçreli kaleciyle görüşmesi için onay verdi. Yapılan görüşmelerde 36 yaşındaki Yann Sommer'in yıllık 7-8 milyon Euro ve iki senelik sözleşme talep ettiği belirtildi. Teknik direktör Okan Buruk'un istediği tecrübeli isim için önümüzdeki günlerde görüşmeler sıklaştırılacak.
PERFORMANSI
Sommer geçtiğimiz sezon, 53 maçta kalesinde 55 gol gördü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Ardon Jashari: "Sadece Milan'ı istedim"

Kenan Yıldız, Juventus'ta Kasım ayının MVP'si seçildi


























