"Sol tarafın sibop ayarı bozuk"

"Emre yine kendi etrafında şahane dönüyor ve o muhteşem vals ritmine tribünler neden deliriyor? Belki de Aysal gençlik günlerini anımsamak için özellikle rica ediyor"  

Fanatik
"Sol tarafın sibop ayarı bozuk"

Fanatik gazetesi yazarlarından Oğuz Dizer, Galatasaray'ın kadro yapısını Atletico Madrid maçını baz alarak değerlendirdi:

"La Liga Şampiyonu kadrosundan Chelsea'ya oldukça takviye yapmış. Yapmış ama yerlerini sağlama almış. Aslan mı? Bence Aysal ve ekibi şekerlemeye dalmış ve ortaya şeker orta bir ekip çıkmış! Çok çalışmaları gerek çok. Sol tarafın sibop ayarı bozuk sanki, daim hava kaçırıyor ve özellikle savunmada bir türlü balans tutmuyor. Burak gol atmazsa zaten gözükmüyor. Olcan çok iş yapacakmış gibi sinyal verirken, hücumda top kazanma işine en çok bakan oldu. Boş alanda ve geriye doğru muazzam derecede isabetli pas yapan Galatasaray aynı etkinliği futbol ve gol için lazım bölgelerde örnekleyemedi. Savunmada da çok tekledi ve Allah'tan Muslera iyi günündeydi. Emre yine kendi etrafında şahane dönüyor ve o muhteşem vals ritmine tribünler neden deliriyor? Belki de Aysal gençlik günlerini anımsamak için özellikle rica ediyor. Selçuk için kaptanlık sessiz sedasız ve olaysız geldi, Sabri gitti! Goldenboll aniden döndü, oysa medya son derece umutsuzdu Hamit'ten!"



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler