Sol beke sürpriz isim: Ballo Toure
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un mevcut sol bek Van Aanholt'tan memnun olmadığı, bu nedenle bir takviye daha talebinde bulunduğu ileri sürüldü. Bu doğrultuda görüşülen ilk ismin de Milan'da forma giyen 25 yaşındaki Fode Ballo Toure olduğu iddia edildi.
Fanatik
Fotoğraf : EPA
Galatasaray'da uzun süredir gündemde olmayan bir bölgeye daha transfer için yeni isimler eklenmeye başlandı. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un mevcut sol bek Van Aanholt'tan memnun olmadığı, bu nedenle bir takviye daha talebinde bulunduğu ileri sürüldü. Bu doğrultuda görüşülen ilk ismin de Milan'da forma giyen 25 yaşındaki Fode Ballo Toure olduğu iddia edildi.
Piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak gösterilen Senegalli oyuncunun, İtalyan kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray sezon başında sol beke alternatif olarak Altay'dan Kazımcan Karataş'ı transfer etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!

























