Sofiane Feghouli: "Hakkım olanı istedim"
Galatasaray'dan ayrılan Sofiane Feghouli, FIFA'ya açtığı dava ile ilgili konuştu.
Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli, sarı kırmızılı kulüpten alacakları için FIFA'ya açtığı dava sonrası açıklama yaptı.
Feghouli, "Kulübü içtenlikle seviyorum ve taraftarın önünde oynamayı sevdim. Kalıcı anılar edindim. Futbol benim tutkum ve mesleğim. 5 sezondur gecikmeleri kabul ettim. Hakkım olan için talepte bulundum. Kimseden çalmadım ve faiz talep etmedim." dedi.
Cezayirli oyuncu, "Birlikte 2 şampiyonluk kazandık, saygı devam etmeli." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
28.75 MİLYON LİRALIK DAVA
32 yaşındaki futbolcu birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray'ı FIFA'ya şikâyet etti. Feghouli'nin söz konusu maddelerden istediği rakamın toplamı ise 1.6 milyon euro (28.75 milyon Türk Lirası)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!























