Sneijder'in 'köpük' isyanı!..
Hollanda Milli Takımı ile Brezilyada mücadele eden yıldız oyuncumuz Wesley Sneijder, maçlardaki köpük uygulamasından memnun kalmadı.
Webaslan Dış Haberler
Hollanda basınına konuşuan Wesley Sneijder; "O çizgiyi tam topun önüne çekiyorlar. O köpük, bilinçaltımda sanki önüme bir duvar çekiyormuşlar gibi hissettiriyor. Bazen topu o köpüğün de üstünden geçirmek için daha fazla aşırma isteği doğuruyor. Bu nedenle top fazla yukarıdan gidiyor. Kendimi sonraki vuruşlar için hazırlamaya çalışıyorum. Umuyorum sonraki seferde daha farklı olur" dedi.
Sneijder'in rahatsız olduğu köpük uygulaması sonrası Dünya Kupası'nda frikik gollerinde bir azalma gerçekleşti. Köpük sonrası frikikten gol atan tek isimse Arjantin'den Lionel Messi oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

























