Sneijder'in jübilesi yine ertelendi
Wesley Sneijder'in 9 Haziran'da büyük bir organizasyonla gerçekleştireceği jübile maçı 2. kez ertelendi.
Wesley Sneijder'in geniş çaplı organizasyonla gerçekleştirmeyi planladığı jübilesi koronavirüs önlemleri nedeniyle bir kez daha ertelendi.
9 Haziran tarihinde yani doğumgününde eski takım arkadaşları ve tanıdık bir çok ismin katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda jübile maçını yapacak olan Wesley Sneijder'in karşılaşması yine ertelendi. Hollanda hükümeti, koronavirüs tedbirleri kapsamında gösteri maçına herhangi bir seyircinin alınmaması yönünde karar verince Sneijder de jübilesini ikinci kez ertelemek zorunda kaldı.
Sneijder'in gösteri maçında Bert Van Marwijk ve Jose Mourinho'nun teknik direktörlük yapması, Sneijder'in kariyerinin en parlak yıllarını geçirdiği takımlar olan Ajax, Real Madrid, Inter ve Galatasaraylı futbolcuların bir araya gelerek iki takım oluşturulması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Joao Pedro'dan Cole Palmer'e büyük övgü

Liverpool'da bedelsiz veda: Konate

Juventus'tan Mateta için hamle hazırlığı

Xabi Alonso, Arda Güler'i istiyor

Napoli, Allegri ile anlaştı!

Bayer Leverkusen, Oliver Glasner'i istiyor!

Bernardo Silva için Barcelona iddiası!

Florentino Perez'den transfer mesajı!

Ramos'un Sevilla anlaşması iptal oluyor!

Anthony Gordon, imza için Barcelona'ya gitti




























