Sneijder'in fiyatı belirlendi
Adı Manchester United ile anılan Hollandalı’nın satılması düşünülmüyor. Ancak 10 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi halinde pazarlık masasına oturacak G.Saray, 13-14 milyon Euro’dan düşük bir rakama ise sıcak bakmıyor.
Galatasaray Yönetimi, Wesley Sneijder'i 10 milyon Euro'dan düşük bir teklifle bırakmayacak. Ocak ayında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Inter'den alınan ve adı son günlerde Manchester United ile anılan Hollandalı hakkında izlenecek strateji belirlendi.
İngiliz basını, Kırmızı Şeytanlar'ın Galatasaraylı futbolcuyu istediğini yazsa da şu ana kadar sarı kırmızılı kulübe gelen herhangi bir resmi teklif yok. Ayrıca, şampiyonlar ligi ve lig şampiyonluğu adına hedefleri büyük olan sarı kırmızılı yönetimin de yıldız futbolcusunu devre arasında satmak gibi bir planı bulunmuyor.
15 MİLYONA SERBEST KALIYOR
Ancak Wesley Sneijder'a 10 milyon Euro ve üzerinde bir teklif yapılması halinde Galatasaray bu öneriyi getiren kulüple transfer masasına oturacak. Bu rakamın altını değerlendirme dışı bırakan sarı kırmızılı yönetim, 10 milyon Euro'luk teklife ise yine “evet” demeyecek. Sadece bu teklif üzerinden pazarlık masasına oturacak.
Hollandalı yıldızın, Galatasaray ile imzaladığı kontratta ise 15 milyon Euro'luk ‘serbest kalma' maddesi bulunuyor. Dolayısıyla G.Saray kulübü, bu rakamı da göz önüne alarak ancak 13-14 milyon Euro'luk bir rakamın önerilmesi halinde 10 numarasının transferine onay verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick


























