'Sneijder'ı kardeşim olarak görüyorum''
Hollandalı şarkıcı Jennifer Cooke, Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'ı kardeşi gibi gördüğünü ve Sneijder'ın sürekli kendisini İstanbul'a çağırdığını söyledi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Sneijder-Cabau'nun en yakın arkadaşı olan Jennifer Cooke, Hollanda basınına çarpıcı ifadeler kullandı. Hollanda'da şarkıcılık yapan Cooke, Yolanthe ile sürekli Skype yaptıklarını söyledi.
Hollanda'da bir magazin dergisine röportaj veren Jennifer Cooke, ''Yolanthe ve Wesley'in lüks bir hayatı var, bu doğru. Faturalar, onlar için hiç sıkıntı yaratmıyor. Eğer, bir restoranta gidiyorsak, hesabı hep onlar ödüyor. Tabii, eğer kurabiye yemeğe gidiyorsak ve hesap 6 Euro tutuyorsa, ben veririm.'' sözlerini kullandı.
Jennifer Cooke, aynı zamanda Wesley Sneijder ile de çok yakın arkadaş olduklarını söyledi. Hollandalı şarkıcı, ''Bazen Sneijder, beni ailesinin yanına çağırıyor veya İstanbul'a çağırıyor. Wesley, benim kardeşim gibi. Yolanthe'den daha fazla Whatsapp'tan konuşuyoruz. Beni sürekli İstanbul'a çağırıyor. Mesaj atarak, 'Seni çok özledim Jen, hadi gel' diyor.'' şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick
























