Sneijder'i Juve'de hazır istiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Wesley Sneijder'den Devler Ligi'ndeki Juventus maçına hazır olmasını istedi.
Akşam
Bugünkü Elazığ maçında Sneijder’ı dinlendirmeyi planlayan Mancini, öğrencisi ile Juventus maçı için görüştü. Mancini, Sneijder’a “Takımın gidişatını biliyorsun. Şu an zor maçlar oynuyoruz. Bu fikstürde sana çok ihtiyacımız var. Özellikle de salı günü. Juventus ile yapacağımız kader maçında fark yaratmalısın. Senden bu takımın, başkanın ve benim beklentim büyük” dedi.
RESMEN ‘KALIYORUM’ DEDİ
1 Kasım’daki Torku Konya maçında üst adalesinde zorlanma olduğu için 34 gündür sahalardan uzak kalan Sneijder, 10 Aralık’ta formasına kavuşacak. Hollandalı, Mancini’nin bu isteğine öncelikle transfer spekülasyonları ile yanıt verip “Benim kafam rahat. Dedikodulara kanmayın. Ben G.Saray’da kalacağım” dedi ve ekledi: “Gol atmayı, başarılı olmayı tabii ki ben de istiyorum. Elimden geleni yapacağım. Formamı özledim. Salı gününü iple çekiyorum.” Bu arada Mancini, Sneijder’a “Ben 3 yıl buradayım sen de buradasın” diyerek G.Saray’da kalmasını istediğini net bir şekilde anlattı.
MANCINI'SİZ YEMEK!
Florya'da önceki gün yenen yemeğin Mancini’den habersiz gerçekleştiği öğrenildi. Takım, ağabeylerin isteği ile topluca yemek yemiş, şampiyonluk yemini etmişti. Hocasız yapılan organizasyonda CEO Arıboğan imzası var.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması



























