Sneijder'i anlatırken krize girdi!
Hasan Şaş, Sneijder'in imzaladığı yeni sözleşme için dikkat çeken ifadeler kullandı.
Galatasaray'ın Wesley Sneijder ile 2 yıllık sözleşme uzatmasının ardından NTV Spor'da yorumculuk yapan eski hocası Hasan Şaş'tan dikkat çeken bir değerlendirme geldi.
Hollandalı yıldızın aldığı parayı hak ettiğini belirten ve Van Persie ile karşılaştıran Şaş, "2 yıllık yaklaşık 10 milyon euro alıyor. Helali hoş olsun. Zaten Türkiye artık Avrupa'nın Katar'ı. Van Persie'nin 6,25'ler aldığı yerde, Sneijder normal. Artık 5 milyona normal diyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bu sözlerinin ardından uzun süre Hasan Şaş gülmeye başladı ve uzun süre kahkahalarına engel olamadı.
Wesley Sneijder 2016-17 ve 2017-18 sezonu için 3,2 milyon euro sabit, 1,3 milyon euro imza ve maç başı da 20 bin euro ücret alacak.
OLAY YARATACAK HABER! AYRINTILAR İÇİN RESİME TIKLAYIN... 
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon Arsenal, üç golle üç puanı aldı

Inter, Curtis Jones'u kadrosuna kattı!

Can Uzun şov yaptı. Frankfurt, 11 golle kazandı!

Arsenal'den 60 milyon euroluk transfer: Ezri Konsa

Arsenal'dan Julian Alvarez hamlesi! Gönlündeki takım belli

Arsenal'e Bruno Guimaraes şoku!

Premier Lig'de yeni sezon Arsenal-Coventry maçıyla başlıyor

Manchester City'den Allan Elias hamlesi!

Jose Mourinho: "Arda Güler, Rodri olacak!"

Hull City'de büyük özlem sona eriyor!






























