Sneijder ve Semih hazır!
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Real Madrid maçı öncesi İstanbul'daki son çalışmasını yaptı.
DHA

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Real Madrid maçı öncesi İstanbul'daki son çalışmasını yaptı.
Antrenman öncesinde teknik direktör Roberto Mancini oyuncularıyla saha ortasında bir toplantı gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk bölümünde oyuncular pozisyon çalışması yaptı. Ardından fiziksel çalışma gerçekleştirildi. Antrenman dar alanda çift kale maçla sona erdi.
Burak Yılmaz tedavisinin ardından takımdan ayrı salonda ve sahada çalışırken, Fernando Muslera tedavisi sonrası salonda çalıştı. Semih Kaya ve Wesley Sneijder de antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
Galatasaray kafilesi, yarın sabah özel bir uçakla Madrid'e hareket edecek. Galatasaray, Madrid'teki ilk çalışmasını yerel saatle 18.30'da yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!

Crystal Palace'ta Yeremy Pino bitiyor!

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!
