Sneijder: "United beni istedi"
Galatasaray'da son dönemlerde oynadığı futbolla resital veren Wesley Sneijder, Manchester United'ın kendisini istediğini itiraf etti.
Galatasaray'da son dönemlerde oynadığı futbolla resital veren Wesley Sneijder, Hollanda basınına çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kendisini Manchester United'ın istediğini ilk defa itiraf eden yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı formadan kopmayı aklının ucuna bile getirmediğni söyledi.
İşte Sneijder'in o sözleri:
"Beni transfer etmek isteyen takımlar oldu. (Manchester United gibi...). Ama hiç bir zaman takımdan ayrılmayı düşünmedim çünkü gitmek istemiyordum ve kulübüm de beni bırakmaya razı değildi. Galatasaray'dan ara transfer döneminde ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi. Kulüpten de satılacağıma dair bir imada bulunulmadı. Burada daha aşılabilecek çok engel, ulaşılabilecek çok şey var."
"Ligde şampiyonluğa oynuyoruz ve Chelsea'ye karşı da şansımız var. Ayrıca Türkiye Kupası'nda da mücadele ediyoruz. Kendimi burada evimdeymiş gibi hissediyorum ve bu da az bir şey değil."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!























