Sneijder tarihe geçecek
Wesley Sneijder, Kadıköy'de tarihe geçmeye hazırlanıyor. Hollandalı yıldız, pazar günkü derbide Volkan Demirel'i avlayabilirse, Galatasaray formasıyla lig tarihinde Fenerbahçe'ye en çok gol atan yabancı futbolcu olacak.
Galatasaray'ın Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde en önemli kozu olan Wesley Sneijder, tarihe geçmeye hazırlanıyor...
Lig maçları baz alındığında, Sarı-Kırmızılı formayla Fener’e gol atan yabancılar arasında zirveyi iki kişi paylaşıyor. Bunlardan biri Sneijder. Diğer isim, Galatasaray formasını 80’lerde giyen Mirza Sejdiç.
İki oyuncunun da ezeli rakiplerine karşı ligde 3’er golü bulunuyor. Wesley bunların 2’sini ilk yarıdaki derbide, diğerini de geçen sezon yine Türk Telekom Arena’da kazanılan tek gollü maçta kaydetmişti. Sejdiç’in golleri ise 5 Haziran 1983’teki 4-4’lük maçta Ali Sami Yen’de, 2 Kasım 1983’te Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 kazanılan derbide ve 8 Nisan 1984’te Ali Sami Yen’de 1-1 sona eren maçta gelmişti.
Çok net mesaj yolladı
Hatırlanacağı üzere Sneijder, Manisaspor ile oynanan kupa maçının ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye gözdağı vererek “Fenerbahçe taraftarından çekinmiyorum. Dünyada birçok çılgın atmosferde oynadım” demiş ve ilk yarıda 2 gol attığı Volkan Demirel için, “Onunla pazar günü görüşeceğiz” yorumunu yapmıştı.
İdmanlarda derbiye özel olarak hazırlanan Sneijder, geçen sezon da Fenerbahçe filelerine gönderdiği galibiyet golüyle, takımının ligde ikinci sırada yer almasında başrol oynamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor

Anne Hathaway: "Benim favorim David Raya"

Denzel Dumfries'ten Real Madrid itirafı

"Alçı ustası, futbolu benden daha iyi biliyor!"

Manchester City dosyasının inanması güç perde arkası!

Manchester City'ye bir şok daha: Vergi soruşturması gündemde!

Alex Ferguson'dan Old Trafford itirafı: "Korkmuştum"

























