Sneijder tarihe geçecek
Wesley Sneijder, Kadıköy'de tarihe geçmeye hazırlanıyor. Hollandalı yıldız, pazar günkü derbide Volkan Demirel'i avlayabilirse, Galatasaray formasıyla lig tarihinde Fenerbahçe'ye en çok gol atan yabancı futbolcu olacak.
Galatasaray'ın Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde en önemli kozu olan Wesley Sneijder, tarihe geçmeye hazırlanıyor...
Lig maçları baz alındığında, Sarı-Kırmızılı formayla Fener’e gol atan yabancılar arasında zirveyi iki kişi paylaşıyor. Bunlardan biri Sneijder. Diğer isim, Galatasaray formasını 80’lerde giyen Mirza Sejdiç.
İki oyuncunun da ezeli rakiplerine karşı ligde 3’er golü bulunuyor. Wesley bunların 2’sini ilk yarıdaki derbide, diğerini de geçen sezon yine Türk Telekom Arena’da kazanılan tek gollü maçta kaydetmişti. Sejdiç’in golleri ise 5 Haziran 1983’teki 4-4’lük maçta Ali Sami Yen’de, 2 Kasım 1983’te Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 kazanılan derbide ve 8 Nisan 1984’te Ali Sami Yen’de 1-1 sona eren maçta gelmişti.
Çok net mesaj yolladı
Hatırlanacağı üzere Sneijder, Manisaspor ile oynanan kupa maçının ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye gözdağı vererek “Fenerbahçe taraftarından çekinmiyorum. Dünyada birçok çılgın atmosferde oynadım” demiş ve ilk yarıda 2 gol attığı Volkan Demirel için, “Onunla pazar günü görüşeceğiz” yorumunu yapmıştı.
İdmanlarda derbiye özel olarak hazırlanan Sneijder, geçen sezon da Fenerbahçe filelerine gönderdiği galibiyet golüyle, takımının ligde ikinci sırada yer almasında başrol oynamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme






















