Sneijder olmayınca 2 yeni isim...
Juventus, Galatasaray'dan kadrosuna katmak istediği Wesley Sneijder konusunda hayal kırıklığına uğrayınca alternatiflere yoğunlaştı
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Galatasaray'dan kadrosuna katmak istediği Wesley Sneijder konusunda hayal kırıklığına uğrarken yeni arayışlara girdi.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Wesley Sneijder'in 20 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmek için ikna çabalarında yetersiz kalan Torino temsilcisi, rotasını Manchester United'ın genç futbolcusu Adnan Januzaj'a çevirdi. Sky Sport İtalia'nın haberine göre ise Borussia Dortmund'un Ermeni futbolcusu Henrikh Mkhitaryan da adaylar arasında bulunuyor.
Belçikalı oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamayı planlayan Juventus, teknik direktör Van Gaal'dan beklediği şansları bulamazken ayrılmayı da kafasına koymuştu.
7 MİLYON EUROLUK ARAYIŞ!
MANU'nun sezon başında Real Madrid'den Angel Di Maria'yı transfer etmesinin ardından yedek kulübesine mahkum kalan 19 yaşındaki oyuncu hakkında konuşan Van Gaal ise, "Bir yere gitmeyecek ve Manchester United'da kalacak" sözlerini kullanmıştı.
Birçok takımın listesinde bulunan Januzaj, Juventus'un şu anki son kozu olarak göze çarparken, Sneijder için ayrılan 7 milyon euronun bir başka futbolcuya kullanılacağının altı çizildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"

Dominik Szoboszlai: "Kişisel algıladım"

Barcelona işi şova çevirdi, Newcastle'a 7 attı!

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!

Capello'dan Rosenior'a; "Aklını kaçırmış"

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

























