Sneijder: "İstesem, CR7 ve Leo gibi olurdum"
Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder kendisini Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ile kıyasladı.
Bir dönem Galatasaray forması giyen Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder ülkesinde konuştu.
FOX Sports'ta, Ajax'tan eski takım arkadaşı Kenneth Perez ile söyleşi yapan Sneijder, kendisini Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ile kıyasladı.
Perez, Sneijder'a neden Messi ve Ronaldo ile aynı seviyede olamadığını sordu. Sneijder ise "Kendimi yüzde 100 verseydim Cristiano ve Messi ile aynı konumda olurdum, bunu biliyorum. Ancak ben bunu istemedim. Pişman değilim. Çünkü, istemediğim için olmadı, başaramadım." şeklinde yanıt verdi.
2010 senesinde kariyerinin zirvesini yaşayan Hollandalı efsane, ülkesiyle Dünya Kupası ikinciliğinin yanı sıra Inter formasıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. Sneijder yıl Ballon d'Or'a aday gösterilmiş ancak ödülü Messi kazanmıştı.
Geçtiğimiz yaz kramponlarını asan Sneijder, 2013-17 yılları arasında Süper Lig'de 4,5 sezon Galatasaray forması giymişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"


























