Sneijder için transfer açıklaması! "Evet ve hayır"
Yunanistan'da Sneijder - Olympiakos eksenli haberler gündeme oturdu, menajer Albers'ten açıklama geldi.
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için Yunanistan'da hareketli saatler yaşandı. Olympiakos'un tecrübeli oyuncunun peşinde olduğu haberleri manşetleri sürdürürken, menajer Guido Albers'en açıklama geldi.
Yunan basınına konuşan Albers, "Evet, Olympiakos ile Wesley Sneijder için bir iletişim oldu, ancak yönetimle resmi bir temas olmadı. Christian Karembeu benim arkadaşım ve bu konuyla ilgili bana bir şey söylemedi" ifadelerini kullandı.
Bu açıklamanın ardından Yunanistan'da yayın yapan Gazzetta haberi büyük üzüntü yaşadıklarını gösteren bir ifade ile; "Gerçek olmak için çok iyiydi" sözleriyle okuyucularına servis etti.
"SNEIJDER İSTANBUL'DA ÇOK MUTLU"
Sneijder, sezon sonunda yönetimi eleştiren açıklamalarda bulunmuş ve geçen sezon gördüğü sarı kartlar nedeniyle kendisine ceza kesilirken, kısa çaplı da bir kriz yaşanmıştı.
Önceki gün Sneijder, menajeri Albers ve babası birlikte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bir araya gelirken; "Sneijder de başkan Dursun Özbek ile ilgili çok olumlu düşüncelere sahip. O, İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu" ifadelerini kullanmıştı.
WESLEY SNEIJDER'İN OĞLU
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

























