Sneijder için pusudalar
Manchester United başta olmak üzere ABD MLS Ligi'ndeki bazı kulüpler Sneijder ve Galatasaray arasındaki parasal krizi yakından takip ediyor.
Galatasaray'da 1 milyon Euro'ya yakın alacağı olduğu ortaya çıkan Wesley Sneijder'in temsilcisi ile kulüp arasında temaslar sürerken, Hollandalı yıldızın serbest kalma durumunda birçok kulüp harekete geçecek. Bunların başında da Louis van Gaal'in Manchester United'ı geliyor.
Amerika Birleşik Devletleri'nden bazı kulüplerin de listesinde olan Sneijder, sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istese de, Galatasaray ile yıldız futbolcu arasında önümüzdeki aylarda flaş gelişmeler yaşanabilir.
SÖZLEŞME BELİRSİZLİĞİ
Yaz ayında Galatasaray'dan gideceği iddia edilen Sneijder, temsilcisi aracılığıyla Galatasaray'da kalmak istediğini hatta kulüple yeni sözleşme üzerine görüşme yaptıklarını açıkamıştı.
Oyuncunun menajeri Guido Albers, temmuz ayının sonlarında yaptığı açıklamada, "Ben Başkan'la konuştum, düşüncem 3 yıllık ilave kontrat yapacağımız yönünde, böyle olursa Sneijder 5 sezon daha Galatasaray'da oynayacak. Galatasaray'ı çok seviyor. Taraftarı ve oradaki arkadaşlarını çok seviyor. İstanbul'da yaşıyor olmaktan dolayı çok mutlu. İstanbul'da çok ama çok mutlu. Başkan'ı da çok seviyor" diye konuştu.
Ünal Aysal'ın görevini devredecek olması, Sneijder'in geleceğini de belirsiz kılıyor. Aysal'ın Sneijder ile olan ilişkisinin, yeni yönetimle devam edip etmeyeceği merak edilirken yıldız futbolcu kendisine verilen kontrat uzatma sözünün tutulmamasından endişe ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"

Dominik Szoboszlai: "Kişisel algıladım"

Barcelona işi şova çevirdi, Newcastle'a 7 attı!

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!

Capello'dan Rosenior'a; "Aklını kaçırmış"

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı




























