Sneijder, Hollanda'da kriz çıkardı
Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, ülkesinin önceki gece İtalya ile yaptığı hazırlık maçında kısa bir süre aldı ve kriz çıkardı.
Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, ülkesinin önceki gece İtalya ile yaptığı hazırlık maçında kısa bir süre aldı. Maça ilk 11'de başlamayan yıldız oyuncu, 83. dakikada oyuna girdi.
Hollanda basını, karşılaşmanın ardından ilginç bir iddia ortaya attı. Saha kenarında uzun bir süre ısınan Sneijder'in, Blind'in yerine gelen geçici antrenör Grim tarafından oyuna alınmaması kriz yarattı. Bunun üzerine devreye Arjen Robben girdi ve Sneijder'in oyuna alınması gerektiğini söyledi. Böylece Edwin van Der Sar'ın rekorunu kovalayan Sneijder, 128. maçına çıktı. Wesley Sneijder'in maç bitiminde sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttuğu bildirildi.
Öte yandan Blind'in görevden alınmasının ardından Robben bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve Portakallar'ın yeni teknik direktörünün belirlenmesi sürecinde kendisi ve Sneijder'in de fikrinin alınması gerektiğini söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor

























