Sneijder: "G.Saray'a geldiğim için..."

Galatasarayımızın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, Hollanda'nın RTL kanalına sarı-kırmızılı takımımızla ilgili önemli açıklamalar yaptı.  

Fanatik
Sneijder: "G.Saray'a geldiğim için..."

Wesley Sneijder, Hollanda'nın RTL Kanalı için peruk ve bıyık takıp İstanbul'da dolaştı. Yıldız futbolcu, "Türkiye'nin en büyük takımındayım. Buraya geldiğim için 1 saniye bile pişmanlık duymadım" dedi

Galatasarayımızın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesinin RTL televizyonuna röportaj verdi.

Tecrübeli futbolcumuz, röportaj öncesinde eşofmanlarını giydi, peruk, takma bıyık ve gözlükle İstanbul sokaklarında dolaştı. Kimse Sneijder'i bu kılıkla tanıyamadı! Peruk, bıyık ve gözlüğünü çıkardığı anda ise hayranları bir anda etrafını sardı.

Hollandalı futbolcumuz, daha sonra RTL'ye önemli açıklamalarda bulundu. Wesley Sneijder, "Galatasaray'a geldiğim için bir saniye bile pişmanlık duymadım. Galatasaray her yıl şampiyonluğa oynayan, her sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden, Türkiye'nin en büyük takımı" ifadelerini kullandı.

Türk futbolseverlere de övgüler yağdıran Sneijder, "Buradaki taraftarın futbola ilgisi o kadar fazla ki takımları için ölebiliyorlar. Böyle tutkulu olmaları benim çok hoşuma gidiyor" diye konuştu. Hollandalı yıldız İstanbul'u ise, "Dünyanın en güzel şehirlerinden biri" diyerek tanımladı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler