Sneijder fena patladı!
Yıldız oyuncumuz Wesley Sneijder, Çek Cumhuriyeti maçının ardından açıklamalarda bulundu.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup olan Hollanda'da, Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder maç sonunda oldukça sinirliydi.
Oynadıkları oyunun tatmin edici olmadığını kaydeden tecrübeli oyuncu, "Oynadığımız sistemin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Tozluklarımızı indirmeli ve sonra aynaya bakmalıyız. Mağlubiyet utanç verici. Artık daha sert konuşmanın zamanı geldi. Kendimi tartışmanın dışında bırakmıyorum, ben de tam olarak hazır değilim. Dünya Kupası'nın ardından 'şükür' modundaydık, ancak artık birbirimize karşı dürüst olmalı ve bir sonraki ay daha farklı olacağını söyleyebilmeliyiz" ifadelerini kullandı.
"HER ŞEYE SIFIRDAN BAŞLIYORUZ"
10 Ekim günü Kazakistan ile oynayacakları mücadeleyi kazanmaları gerektiğini söyleyen Sneijder, "107 kez milli oldum ve üst üste 2 maç kaybettiğimi hatırlamıyorum. İyi bir Dünya Kupası yürüyüşü gerçekleştirdik, ancak artık bunun üzerinde duramayız. Her şeye sıfırdan başlıyoruz" diye konuştu.
Mücadelede 5-3-2 sisteminden 4-3-3'e geçmelerinin mağlubiyeti getirmediğini vurgulayan 30 aşındaki futbolcu, "Yenilgimiz sistemlere bağlı değil, çünkü daha önce iyi performans gösterebileceğimizi gösterdik. Herhalde bilinç altında işimizin çok kolay olacağını düşündük. Artık kupanın kredisi bitiyor" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Samatta Le Havre'ye transfer oldu!

Manchester United'dan Sesko için dev teklif!

'Serbest kalan' Thomas Partey'in yeni durağı Villarreal!

Gonçalo Guedes, Real Sociedad'a gitti!

Jens Cajuste, Ipswich'e dönüyor!

Sunderland, Regis Le Bris ile nikah tazeledi

Liverpool, Nunez'in fiyatını belirledi!

Joao Palhinha Tottenham'da!

Chelsea, Ajax'tan Jorrel Hato'yu transfer etti

Heung-Min Son, Tottenham'a veda etti
