Sneijder 'feda' demiş!
Inter'den 2 milyon euroluk alacağı tahsil etmek için büyük bir uğraş veren Wesley Sneijder, Galatasaray'ın kendisine verdiği sürenin dolmasına saatler kala bu alacaklarında yüzde 30 oranında indirime gitti.
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda transfer ettiği Wesley Sneijder'in Inter ile yaptığı anlaşmada alacaklarından yüzde 30 oranında vazgeçtiği belirtildi.
Inter Başkanı Massimo Moratti ile sabah kahvaltısında buluşan Hollandalı yıldızın Inter'den alacağı 2 milyon euroluk bir alacağı bulunuyordu.
İtalyan devinden bu ücreti almak için yoğun çaba sarfeden Sneijder, Galatasaray'ın verdiği sürenin dolmasına saatler kala inadından vazgeçti ve alacaklarında yüzde 30 oranında bir indirime gitti.
Inter'den 1.6 milyon euro alan Sneijder'in Galatasaray ile de 3.5 yıllık sözleşmenin altına imza attığı ve kazanacağı rakamın da tüm gelirler dahil 5.5 milyon euro olacağı vurgulandı.
Öte yandan Inter'in kaptanı Javier Zanetti, Roma ile 1-1 sona eren Serie A karşılaşmasından sonra, takımdan ayrılarak Galatasaray'a transfer olan Wesley Sneijder hakkında açıklamarda bulundu.
Hollandalı yıldıza şans dileyen tecrübeli oyuncu, "Kaptanı ve arkadaşı olarak, onun için iyi şeyler olmasını diliyorum. Inter'de ne kadar muhteşem bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Kişisel bir tercih yaptı ve umarım her şey beklediği gibi gelişir. İyi şanslar Sneijder" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın uzun süren transfer çalışmalarını dün gece sonlandırdığı Wesley Sneijder, 2009 yılından beri Javier Zanetti ile birlikte Inter formasını terletiyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Neymar'dan Arda Güler itirafı!

Bukayo Saka'nın Arsenal'daki geleceği belli oldu!

Manchester City, Semenyo'yu kadrosuna kattı

Sarri: "Ratkov'u tanımıyorum"

Ferdi Kadıoğlu, yükselişine devam ediyor!

Nicolo Zaniolo'dan Udinese'yi korkutan haber

Nefes kesen maçta Newcastle, Leeds'i yıktı!

Manchester United, Burnley ile yenişemedi!

Noa Lang asist yaptı; Napoli ile Verona berabere kaldı

Roma deplasmanda galibiyeti hatırladı!
























