Sneijder attı, Hollanda kazandı
EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Türkiye'nin rakibi olan Hollanda, deplasmanda Kazakistan ile karşı karşıya geldi.
EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Türkiye'nin rakibi olan Hollanda, deplasmanda Kazakistan ile karşı karşıya geldi.
Astana Arena'da oynanan ve Fransız hakem Clement Turpin'in düdük çaldığı karşılaşma 2-1 Hollanda üstünlüğüyle sonuçlandı. Portakallar'a 3 puanı getiren goller 33. dakikada Georginio Wijnaldum'dan ve 50. dakikada Wesley Sneijder'den gelirken Kazakistan'ın tek sayısını 90+5. dakikada Islambek Kuat kaydetti.
Galatasaraylı Wesley Sneijder maçın 81. dakikasında yerini Ibrahim Afellay'a bırakırken, Fenerbahçeli Robin Van Persie 87. dakikada Huntelaar'ın yerine oyuna dahil oldu. Van Persie bu maçla birlikte Hollanda milli formasını 100. kez giymiş oldu.
Bu sonucun ardından Hollanda puanını 13'e çıkardı ve gruptan çıkmak adına umutlarını son maça taşıdı. Kazakistan ise 2 puanla son sırada kaldı.
KALECİ KRİZİ
Hollanda'da kaleci Jasper Cillessen maça ilk 11'de çıkacakken ısınma çalışmaları sırasında sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı. Konuk ekipte Tim Krul maça 11'de başladı. Tecrübeli kaleci de 80. dakikada sakatlık geçirerek yerini 3. kaleci Jeroen Zoet'e bıraktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!


























