Sivas'ta maç sonu olaylar çıktı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile G.Saray arasında oynanan maçın ardından saha karıştı.
G.Saray ile Sivasspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından sahada istenmeyen görüntüler yaşandı.
Mücadelenin ardından G.Saraylı Dzemaili ve Aydın Yılmaz, sahaya çıktıları orta koridordan soyunma odasına girmek istediler ancak mücadelede görev yapan güvenlik görevlileri geçemeyeceklerini söyledi ve iki oyuncuya engel oldu. Güvenliklerin Dzemaili'ye fiziki müdahalesinin ardından sinirlenen G.Saray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, güvenlik görevlisine tepki gösterdi. Hamzaoğlu'nun tepkisine güvenlik güçleri aynı şekilde tepki verince ortalık karıştı. Araya yöneticilerin girmesiyle olay kısa sürede yatıştırıldı.
Olayın ardından G.Saray soyunma odasına Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın gitti ve üzgün olduklarını söyleyerek G.Saraylılardan özür dilediler.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı


























