Sivas'ta maç sonu olaylar çıktı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile G.Saray arasında oynanan maçın ardından saha karıştı.
G.Saray ile Sivasspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından sahada istenmeyen görüntüler yaşandı.
Mücadelenin ardından G.Saraylı Dzemaili ve Aydın Yılmaz, sahaya çıktıları orta koridordan soyunma odasına girmek istediler ancak mücadelede görev yapan güvenlik görevlileri geçemeyeceklerini söyledi ve iki oyuncuya engel oldu. Güvenliklerin Dzemaili'ye fiziki müdahalesinin ardından sinirlenen G.Saray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, güvenlik görevlisine tepki gösterdi. Hamzaoğlu'nun tepkisine güvenlik güçleri aynı şekilde tepki verince ortalık karıştı. Araya yöneticilerin girmesiyle olay kısa sürede yatıştırıldı.
Olayın ardından G.Saray soyunma odasına Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın gitti ve üzgün olduklarını söyleyerek G.Saraylılardan özür dilediler.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

Premier Lig'de Adama Tarore'ye görülmemiş yasak

Nottingham Forest'ta acil satış: Igor Jesus

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam























