Sivasspor'dan Galatasaraylı 2 isme kanca!
Demir Grup Sivasspor, Galatasaray'daki gelecekleri belirsizliğini koruyan Emre Kılınç ve Aytaç Kara'yı listesine aldı. Her iki oyuncuya da Okan Buruk'un kararına göre teklif yapılacak.
Fanatik

Fotoğraf : AA
Sivasspor'da tüm dikkatler Galatasaray'dan boşa çıkacak yıldızlara döndü.
Sarı-kırmızılı takımda sözleşmesi olmasına karşın kadrodaki durumları belirsiz olan Emre Kılınç ve Aytaç Kara, Rıza Çalımbay'ın hedefleri arasında yer alıyor.
İki oyuncuyla ilgili Okan Buruk'un kesin kararları beklenirken, Sivasspor her iki isimle de görüşme yaptı.
BOYD PAHALI GELDİ
Beşiktaş'ta sözleşmesi devam eden Tyler Boyd'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Sivasspor, bu transferde geri adım atmak zorunda kaldı.
Siyah-Beyazlı takımda kontratı devam eden Boyd'un yıllık ücretinin tamamını karşılayacak bir takıma verileceği öğrenildi. Sivasspor'da bütçesini aşan bu oyuncu için bekleme kararı alındığı gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
