Sivas mesaisi devam! Drogba...
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı.
Webaslan.com
Antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketlerinin ardından top kontrolü, pas ve pres çalışması yapan sarı kırmızılı futbolcular daha sonra iki gruba ayrıldı.
ANTRENMANDAN KARELER İÇİN TIKLAYIN!
Fenerbahçe maçında mücadele eden oyuncular çalışmayı koşu ile tamamlarken, diğer grup ise Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirdi.
Sağ arka üst adale grubunda ağrısı olan Selçuk İnan ve sol arka alt adale grubunda ağrısı bulunan Didier Drogba günü tedavilerinin ardından yapılan özel çalışmayla geçirdi.
Emre Çolak antrenmanın tümünde takımla beraber çalıştı.
Ceyhun Gülselam ise tedavisinin ardından takımdan ayrı salon ve sahada çalıştı.
Galatasaray, Sivas ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenman ile devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama






















