Sırada Taffarel var! O da gelecek...
Galatasarayımızda Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala göreve başladı. Claudio Taffarel'in ise kişisel sebepler nedeniyle süre istediği öğrenildi.
Webaslan.com
Bir yandan transfer için yönetimle işbirliği halinde çalışmalarını sürdüren Fatih Terim bir yandan da yeni yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile de önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başladı. Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte Florya'da 96-2000 ruhu yeniden canlanırken, bir zamanlar Terim'in öğrencisi olarak Sarı-kırmızılı forma ile ter döken Şaş ve Davala, bu kez tecrübeli teknik adamın yardımcılığını yapacak.
Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın yanı sıra Terim'in bir diğer yardımcısı, kaleci antrenörü olarak efsane takımın kalecisi Claudio Taffarel olacak. Taffarel'e resmi teklif yapıldı, ancak Claudio Taffarel'in ailevi nedenler yüzünden sarı kırmızılı kulüpten yapılan teklifi düşünmek için süre istediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal, 22 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor!

PSG'den Dembele için sakatlık açıklaması

Manchester City'de büyük değişim: Guardiola yerine Maresca

Fermin Lopez, Dünya Kupası'nda yok

Barcelona, Hansi Flick'in sözleşmesini uzattı!

Real Madrid ayrılığı açıkladı: Dani Carvajal

Antoine Griezmann, Barcelona'ya gittiği için özür diledi!

Kenan Yıldız'dan transfer ve A Milli Takım itirafı

Real Madrid'de Jose Mourinho'ya iki yıllık sözleşme!

Gizlice sızıp küfürlü pankart açtılar: Bayern Münih'te şok!

























