"Sıra onu almaya geldi"
Geçtiğimiz hafta yaşanan rapor krizinin ardından her şey normale dönmeye başladı.
Galatasaray'da geçtiğimiz hafta yaşanan rapor krizinin ardından her şey yavaş yavaş normale dönmeye başladı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek dün Sarı-Kırmızılı ekibin antermanını ziyaret ederek hem futbolculara moral verdi hem de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla kısa bir görüşme yaptı. Oldukça neşeli olduğu görünen Başkan Özbek'in Hamzaoğlu'na "Her şey yoluna girmeye başladı. Bu şekilde devam edelim hocam. Sıra liderlik koltuğunu geri almaya geldi. İnşallah o da olacak. Sana hepimiz çok güveniyoruz" dedi.
Başkan Özbek'in ziyaret jestine teşekkür eden teknik patron Hamza Hamzaoğlu da "Hepimiz elele verdik takımın başarısı için çaba sarfediyoruz. Liderlik koltuğunu alacağımıza da inanıyoruz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi futbol oynayacağımıza da inancımız tam" ifadeseini kullandı.
RAPOR KRİZİ SONRASINDA İLAÇ GİBİ GELDİ...
Antrenmanı bir süre daha takip eden Başkan Dursun Özbek sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde Astana beraberliği sonrasında yönetim teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor isteyince çeşitli spekülasyonlar yapılmış ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilebileceği konuşulmaya başlamıştı. Şu anda ise sular durulmuşa benziyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Camp Nou'ya harika geri dönüş!

Ferdi oynadı, Brighton geri dönüp kazandı

Fulham'a tek gol yetti!

Wolves, yeni hocasıyla da kazanamadı

Liverpool, kabustan uyanamıyor!

Bayern Münih 2 avans verip kazandı

Bayer Leverkusen, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea, derbi öncesi kayıp yaşamadı!

Manchester United'dan sürpriz Bruno Fernandes kararı!

Elche teknik direktöründen Arda Güler'e büyük övgü: "Tam bir fenomen!"



























