Sinan Gümüş'e İtalya'dan 2 teklif daha
Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş için Genoa ile birlikte Serie A'dan Parma ve Sassuolo'nun da teklif yaptığı kaydedildi.

Galatasaray'da sözleşmesi bitecek olan Sinan Gümüş için İtalya'dan gelen "Genoa ile anlaştı" haberlerinin ardından yeni gelişmeler yaşanmaya başladı.
Son bilgilere göre, Genoa ile Sinan Gümüş'ün temsilcileri arasında bir görüşme yapıldı ancak henüz anlaşma sağlanamadı. 25 yaşındaki oyuncu için Serie A'dan Parma ve Sassuolo'nun da girişimlerde bulundu.
3 TAKIM TEKLİFLERİNİ İLETTİ
Genoa, Parma ve Sassuolo'nun tekliflerini yaptığı ve 3 kulübün de gelecek cevabı beklemeye başladığı kaydedildi.
Galatasaray ile anlaşamayan Sinan Gümüş'ün, yaptığı transfer görüşmelerinde 1 milyon euroluk maaşında %50 zam ile 1,5 milyon euro istediği belirtilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jorgen Strand Larsen, Wolverhampton ile sözleşme uzattı

Ruben Amorim: "Dünyada başka hiçbir kulüpte yok"

Geronimo Gulli'den PSG'ye övgü!

Runjaic: "Zaniolo için ilk 11 henüz erken"

Nicolas Jackson'un geleceği için açıklama!

Ruben Amorim'den Cunha ve Mount müjdesi!

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!
