Sinan Gümüş'e Bundesliga'dan talip çıktı
Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek Sinan Gümüş'e Almanya'dan talip çıktı. İşte Sinan Gümüş'ü isteyen o takım...
Galatasaray'da gelecek sezonki durumu netleşmeyen Sinan Gümüş'ün taliplileri artıyor. Daha önce Genoa'nın gündemine aldığı Sarı-Kırmızılı oyuncu için şimdi de Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'in devreye girdiği belirtiliyor.
Hoffenheimli yöneticiler, Almanya'da Stuttgart'ın alt yapısında yetiştiği için uyum sorunu yaşamayacak olan ve aynı zamanda bonservis bedeli de ödemeyeceklerinden Sinan Gümüş'ü kadroya katmayı planlıyorlar.
PRANDELLI AÇIKLAMA YAPMIŞTI!
Bu arada Genoa Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Galatasaray'dan Sinan Gümüş'ün transferiyle ilgili kısa bir süre önce konuştu. Sinan Gümüş'ü beğendiğini söyleyen Prandelli, "Sinan Gümüş benim teknik direktörlüğünü yaptığım bir oyuncu. Almanya'dan, akedemiden transfer edilmişti. Ciddi, görevine sadık, kaliteli, yarışmacı ve iyi de bir sol ayağı var. Onu son dönemde de takip ettim, önemli bir profesyonel" ifadelerini kullandı.
SİNAN GÜMÜŞ: "G.SARAY'DAN TEKLİF YOK"
Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş ise yakın çevresine "Galatasaray'dan kimse beni aramadı, kimseyle de para konuşmadım. Ne olacak ben de bilmiyorum, bekliyorum" mesajını iletti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick
























