Sinan Gümüş için transfer kararı
Galatasaray'da Sinan Gümüş ayrılmayı kafasına koydu. Cavanda ile kesin olarak yollar ayrılacak. Josue'nin ise kalması bekleniyor.

Galatasaray’da bir türlü istediği süreleri alamayan Sinan Gümüş, ayrılmak istiyor. Yönetim yeni sezonda oyuncusunu kiralamak isterken, Sinan ise yurt dışında bir takıma kalıcı olarak gitmeyi kafasına koymuş.
CAVANDA KESİN GİDİYOR
Riekerink’in isteği üzerine transfer edilen Luis Cavanda, beklentilerin bir hayli altında kaldı.Hollandalı çalıştırıcı döneminde formayı kalıcı olarak alamayan ve sık sık sakatlanan Belçikalı yıldız, Igor Tudor ile de formaya hasret kaldı. Süre aldığı dönemlerde vasatı aşamayan Cavanda'yla ise sezon sonunda kesin olarak yollar ayrılacak.
JOSUE KALIYOR
Igor Tudor'un göreve gelmesinin ardından performansında gözle görülür bir yükseliş fark edilen Josue'nin gelecek sezon da takımda kalması isteniyor. Porto'dan kiralanan Portekizli oyuncudan memnun kalan Hırvat çalıştırıcı, bonservisinin alınmasını ya da yeniden kiralanmasını istedi. Yönetim de bunun için nabız yoklamaya başladı.
CARLOLE MU LINNES Mİ?
Teknik Direktör Igor Tudor'un en büyük çıkmaza girdiği konuların başında sol bek geliyor. Martin Linnes ve Fenerbahçe derbisinde hata yapan Carole arasında kalan Tudor, kararını İstanbul'daki son idmanın ardından verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
