Sinan Gümüş için kadro dışı iddiası!
Sinan Gümüş'ün taraftar için yaptığı 'Hepsi Suriyeli' yorumu büyük tepki topladı. Gümüş'ün "Yanlış anlaşıldım, özür dilerim" açıklamasına karşın Galatasaray yönetimi oyuncuyu kadro dışı bırakma kararı aldı.
Sabah
Florya'ya takımı derbisiye uğurlamak için gelen taraftarlar için 'Hepsi Suriyeli yemin ediyorum" yorumu yapan Sinan Gümüş'ü yönetim, kadro dışı bırakacak.
Diagne'nin sosyal medya hesabından paylaştığı videoya yansıyan sözleri camiada tepki çeken Sinan, "Kötü niyetli olmayan bir sözümün yanlış anlaşılmasından dolayı çok üzgünüm. Kırdığım, üzdüğüm kimse varsa özür dilerim" dedi. G.Saray antenörü Hasan Şaş "Taraftarın içi rahat olsun. Gerekeni yapacağız" mesajı yolladı.
Yönetim oyuncuyu kadro dışı bırakacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuyla hiçbir görüşme yapılmayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler tarihe geçti!

Juventus, Locatelli ile sözleşme uzattı!

Juventus'tan sakatlık açıklaması: Arkadiusz Milik

Richarlison'dan depresyon itirafı!

Gönüllü zarar: 165 milyon Euro!

Liverpool evinde yıkıldı: Tur Paris Saint-Germain'in

De Laurentiis Konuştu: Osimhen gerçeği ve futbolda devrim planı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Hoffenheim, Ozan Kabak ile sözleşme yeniledi

Andoni Iraola, Bournemouth'tan ayrılıyor
























