Sinan Bolat, Galatasaray'ı çok istiyor!
Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası Galatasaray'ın kaleci adayları arasında yer alan Sinan Bolat, sarı-kırmızılı takımda yeniden forma giymek istiyor.
Fatih Öztürk'ü Adana Demirspor'a göndermeye hazırlanan Galatasaray'da İsmail Çipe güven vermiyor ve yerli kaleci arayışı tam gaz devam ediyor. Giresun'a kiraladığı Okan Kocuk için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı kulüp, eski kalecisi Sinan Bolat'ı gündemine aldı.
Sinan da istiyor
Futbol kariyerini altyapısını aldığı Belçika'da başarıyla sürdüren Sinan'ın, kulübü Gent'le sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 33 yaşındaki 1 numara, Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor ve devre arasında bu transferin gerçekleşmesini istiyor.
Gent bonservis istiyor
Galatasaray'ın Sinan Bolat'ı transfer etmek istemesi, Belçika basınında geniş yer buldu.
Belçika basınında yer alan haberde; tecrübeli eldivenin daha önce de formasını giydiği Galatasaray'a gitmeye çok istekli olduğu belirtilerek, "3 kulvarda devam eden tek Belçika temsilcisinin 1 numarası sezon sonunu beklemeden ayrılabilir" ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan; Gent kulübü Sinan'ı bonservis bedeli almadan bırakmak istiyor. (Ajansspor)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor



























