Simeone, Galatasaray'ın işini bozdu! 18 milyon euro...
Atletico Madrid'in, Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Krychowiak'a 18 milyon euro teklif ettiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.
Atletico Madrid'in, ismi Galatasaray ile de anılan Grzegorz Krychowiak için görüşmelere başladığı belirtildi.
Polonya basınında yer alan haberde; 27 yaşındaki Krychowiak için görüşmelere başlayan Atletico Madrid'in, PSG ile anlaşmak üzere olduğu yazıldı. 1 dönem transfer yasağı olmasına karşın boş durmayan Atletico Madrid'in Vitolo dışında Diego Costa ile birlikte Krychowiak'ı da kadrosuna katmaya çalıştığı bilgisi verildi.
Sevilla'dan PSG'ye transfer olan Krychowiak için Atletico'nun teklifinin 18 milyon euro olduğu ve kısa süre içerisinde imzaların atılmasının beklendiği notu düşüldü.
Polonyalı ön libero Krychowiak ile Inter ve Galatasaray da ilgileniyordu.
Paris Saint-Germain, 33.6 milyon euro bonservis ödediği Krychowiak'tan geçen sezon 11'i lig, toplam 19 maçta 1025 dakika faydalanabilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"
























