Şimdi Schalke zamanı! 'Konsantrasyon'
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ikinci ayağında FC Schalke 04 ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Webaslan.com
Basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenmana "İstanbul 2020" yelekleriyle çıkan oyuncularımızdan Gençlerbirliği maçında forma giyenler, günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Diğer oyuncular ise ısınma ve açma - germe hareketleriyle idmana başladı. Dar alanda top kapma çalışmasının ardından ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldı.
Sabah antrenmanı, fiziksel çalışmayla son buldu. Dany Nounkeu ve Johan Elmander'in tedavisine devam edildi.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da idmanı takip etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanını ayrıca Bayrampaşa, Bizimkent, Dudullu, Çekmeköy, Etiler ve Florya Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri de izledi. Genç futbolcu adaylarının üzerinde ağabeyleri gibi İstanbul 2020 yazılı yelekler vardı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, FC Schalke 04 maçının hazırlıklarına 10 Mart akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam ettikten sonra Florya'da kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

























