Sigthorsson için özel kondisyoner getirildi!
Sakatlığı iyileşmesine rağmen ağrıları nedeniyle takıma katılamayan İzlandalı futbolcu Kolbeinn Sigthorsson, fizyoterapistini ve İzlanda Milli Takımı kondisyonerini İstanbul'a getirtti.
Bir türlü sahalara dönemeyen ve son olarak geçtiğimiz hafta tedavi için Barcelona'ya giden Galatasaraylı Kolbein Sigthorsson kendisi için özel olarak görev yapacak ekiple İstanbul'a döndü.
Yıllardır tanıdığı Norveçli bir fizyoterapist ve İzlanda Milli Takımı'nın kondisyoneri ile anlaşan sarı-kırmızılılar, tüm ekib Türkiye'ye getirdi. Fizyoterapist ve kondisyonerin takvimine göre hareket eden Galatasaray Kulübü, Sigthorsson için şimdiden 80 bin euroya yakın harcama yaptığı bildirildi.
Ameliyatından sonra 20'ye yakın hekim tarafından kontrol edilen ve operasyonu başarılı bulunan Sigthorsson'un, dizinin sık sık ağrı ile birlikte su topladığı için aylardır sahalara dönemediği belirtildi. Yoğun tedavi gören oyuncu hafta içinde testi geçer ve dizinde yine ödem oluşmazsa takımla antrenmanlara başlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

























