Shaqiri imzayı atıyor
G.Saray'ın transfer listesinde bulunan İsviçre asıllı Arnavut futbolcu Xherdan Shaqiri'nin yeni adresi belli oluyor. Son günlerde Galatasaray'ın devrede olduğu belirtiliyordu.

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan İsviçre asıllı Arnavut futbolcu Xherdan Shaqiri'nin bu akşam saatlerine Stoke City ile sözleşme imzalayacağı City yönetimi tarafından açıklandı.
Shaqiri, dün Stoke City'nin Liverpool ile oynadığı maçı tribünden izlerken transferi hakkında karar verdiğini ve bu takımında Stoke City olduğunu etrafında bulunanlara açıkladı.
Galatasaray, Shaqiri ile 3 yıl önce de ilgilenmiş ancak genç yıldız Bayern Münih'e transfer olmuştu.
TRANSFER AÇIKLAMASI GELDİ
Inter forması giyen Xherdan Shaqiri için Stoke City menajeri Mark Hughes'tan açıklama geldi.
İngiliz takımının hocası, Liverpool maçını tribünden izleyen İsviçreli sağ kanat için, "Umarım transferi tamamlanır. 12 milyon pound bandında bir görüşme var. Resmi imza gelmeden kulüp açıklama yapamıyor. Newcastle United ve Everton da devrede..." şeklinde konuştu.
Adı Fenerbahçe ile de anılan Shaqiri için Inter'in de henüz kiralık mı yoksa bonservisli mi bir anlaşma yapacağı konusunda karar vermediği belirtildi.
Shaqiri, Stoke City'nin sahasında Liverpool'a 1-0 yenildiği karşılaşmayı tribünden takip etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nefes kesen maçta Barcelona ve Inter yenişemedi!

Kim Min-jae sürprizi: "Geri dönüyor"

Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!
