Sezon sonunda Aslan olacak
İngiliz ekibi Manchester City, Paris Saint-Germain'den Blaise Matuidi'yi kadrosuna katmak istiyor. Bu sezon Everton'a kiraladığı Barry'i ise takımda tutmayarak Galatasaray'a gitmesine müsaade edecek.
Webaslan Dış Haberler
Manchester City'nin Paris Saint-Germain'den Fransız orta saha oyuncusu Blaise Matuidi'yi istediğini belirten Fransız basını, oyuncunun kontratının bitmesine 5 ay kaldığını ve bonservissiz bir şekilde İngiliz ekibine katılacağını iddia etti.
İngilizler ise Fransızların bu iddiasını doğrulayarak, Manchester City'nin Matuidi'yi kadrosuna dahil ettikten sonra, kiralık olarak Everton'da oynayan Gareth Barry'nin sözleşmesini yenilemeyeceği ve 32 yaşındaki oyuncu için İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin en istekli isim olduğu yazıldı.
Ancak, bu transfer hamlelerinin ara transfer döneminde değil, kontratların sezon sonuna kadar sürmesi nedeniyle yaz aylarında gerçekleşme ihtimalinin olduğu ifade edildi.Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti


























