Sezon sonu Manuel Fernandes geliyor
Galatasaray, ara transfer döneminde Lokomotiv Moskova ile bonservis sorununu çözemediği için Manuel Fernandes'i kadrosuna katamadı. Sezon sonunda bedavaya alacak.
Galatasaray'ın yeni 10 numarası Manuel Fernandes olacak. Tecrübeli oyuncuyu ara transfer döneminde transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Lokomotiv Moskova'nın bonservis ücreti istemesi nedeniyle transferi gerçekleştirememişti.
Fernandes ile Galatasaray yönetiminin prensipte anlaşmaya vardığı ve serbest kalmasının ardından yeniden İstanbul'a geleceği ifade edildi. 33 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda ayrılması beklenilen Belhanda'nın yerine forma giyecek.
RUSLAR UMUTLU AMA...
Öte yandan Galatasaray ile el sıkışmasına rağmen Ruslar da umudunu kaybetmiş değil. Manuel Fernandes'e yeni sözleşme teklif ettiklerini belirten Lokomotiv Moskova'nın yeni yönetimi, "Fernandes'in kararını bekliyoruz. Sezon sonuna kadar bizimle... Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için yeni mukavele önerdik. Kararı kendisi verecek" ifadesi kullandı. Ancak yıldız oyuncunun, Galatasaray'a söz verdiği için kararından geri adım atmayı düşünmediği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi





























