Sevilla'dan Nelsson için son dakika atağı
La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'da forma giyen Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson için son anda girişim yaptı.
Avrupa'da transferin son saatlerine girilirken Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı.
Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Sevilla, Avrupa'da transfer gündeminin son gününde Victor Nelsson için Galatasaray'a 13 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Haberde, Galatasaray'ın ise bu teklifi yeterli bulmadığı ve Nelsson için Sevilla'dan 17 milyon euro istediği belirtilirken, Sevilla'nın Galatasaray'ın isteklerini yerine getirmemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediği ifade edildi.
Sevilla, daha önce de Victor Nelsson ile ilgilenmiş ancak Galatasaray ile anlaşamayınca Bayern Münih'de Tanguy Nianzou'yu kadrosuna katmıştı.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 44 maça çıkan 23 yaşındaki Danimarkalı stoper, sarı kırmızılı formayla 1 gol kaydetmeyi başarmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Raphinha, Galatasaray maçına yetişiyor!























