Ses getirecek gelişme! Dürüst...
Galatasaray'’da başkanlık için Ali Dürüst’ün ismi geçiyor. Şirketleşecek olan Kulüpler Birliği’nde genel müdürlük teklifi yapıldığı da iddia ediliyor.
Galatasaray’da gözler 23 Mayıs’ta yapılacak seçime çevrildi. Başkan adaylarının listelerini vermesine 5 gün kaldı.
Dursun Özbek, Turgay Kıran, Mustafa Cengiz ve Ahmet Özdoğan adaylıklarını açıkladı. Hamdi Yasaman’ın da açıklaması bekleniyor.
Fakat Galatasaray camiasının ciddi bir bölümü, Ali Dürüst önderliğinde bir sistem oluşmasını çok istiyor. Dursun Özbek’in ‘Sportif A.Ş’te yönetici ol’ teklifini de geri çeviren Dürüst, başkanlık taleplerine olumlu yaklaşmıyor.
TEKLİFE SICAK BAKIYOR
Kulislere farklı bir iddia hakim. Dürüst’e, yayın haklarının yönetimini TFF’den almak adına hayata geçirilen Kulüpler Birliği Vakfı’nın yeni kuracağı şirketin genel müdürlüğü için teklif yapıldığı öne sürülüyor. Şirketleşeceği dillendirilen Kulüpler Birliği’nin mevcut başkanı Göksel Gümüşdağ. Dürüst’ün bu teklife sıcak baktığı da gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den 140 milyon euroluk transfer; Yan Diamonde

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!




















