Sermaye artırımı! Yeni açıklama...
Galatasaray Sportif AŞ. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na sermaye artırımı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.
Webaslan.com

G.Saray Sportif AŞ'den KAP'a yapılan açıklamanın tam metni ise şöyle;
"Şirketimiz, nakit sermaye artışı yapacağını 04.02.2013 tarihinde KAP'ta açıklamış ve 05.02.2013 tarihinde de buna ilişkin Yönetim Kurulu kararını alarak bunu da KAP'ta açıklamıştır.
Hal böyle iken, Sermaye Piyasası Kurulu 12.02.2013 tarihinde, 5/143 sayılı yeni bir ilke kararı almış, bu karar 2013/05 sayılı ve 12.02.2013 tarihli SPK Bülteninde yayınlanmıştır. SPK, bahse konu yeni ilke kararı ile payları Borsa'da işlem gören şirketlerin bedelli ve bedelsiz sermaye artırımlarında uygulanacak kuralları yeniden belirlemiştir.
Şirketimizin, gerek 04.02.2013 tarihli açıklamasında gerekse de 05.02.2013 tarihli Yönetim Kurulu kararında da belirlendiği ve yatırımcılarla paylaşılan nakit sermaye artışı yönündeki prensip kararında herhangi bir değişiklik yoktur. Şirketimiz, SPK tarafından yeniden belirlenen sermaye artışı prensiplerine ve düzenlemelerine uygun olarak nakit sermaye artışı çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından alınacak kararlar ve/veya SPK'ya yapılacak başvurular hakkında KAP'a açıklama yapılacaktır."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
