Serkan Reçber: "Kaldırmadığı kupa yok"
Serkan Reçber, Galatasaray'ın kaleci gündemini değerlendirdi.
Galatasaray’da kaleci transferi gündemin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Sarı kırmızılılar, Manchester City’nin tecrübeli file bekçisi Ederson’u kadrosuna katmak için büyük aşama kaydetti.
BONSERVİS PAZARLIĞI SÜRÜYOR
31 yaşındaki Brezilyalı kaleci için Galatasaray ile İngiliz devi Manchester City arasında bonservis pazarlıkları devam ediyor. Taraflar arasındaki görüşmelerde sona gelinirken, Ederson’un transferi sarı kırmızılı camiada heyecanla bekleniyor.
"ÇOK ÖNEMLİ BİR HAVA GETİRİR"
Futbol yorumcusu Serkan Reçber, Ederson transferinin önemine dikkat çekti. Reçber, “Ederson hem ligimize hem de Galatasaray’a çok önemli bir hava getirir. Manchester City ve Brezilya Milli Takımı kalecisi, kaldırmadığı kupa yok. Muslera’dan sonra bu transfer fevkalade anlaşılır olur” ifadelerini kullandı.
MUSLERA SONRASI İÇİN KRİTİK ADIM
Fernando Muslera sonrası kalede uzun vadeli bir lider arayan Galatasaray, Ederson transferiyle bu boşluğu en üst seviyede doldurmayı hedefliyor. Transferin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

























