Serie B'den Galatasaray'a transfer
Transfer için harekete geçen Galatasaray, Serie B ekiplerinden Empoli forması giyen genç Bennacer'i de listesine aldı.
Sezon ortasında devraldığı Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Fatih Terim, vakit kaybetmeden gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Öncelikle orta sahaya takviye düşünen tecrübeli teknik adamın önüne üç isim kondu.
Scout ekibinin sunduğu raporda Nantes ile sözleşmesi sona eren Adrien Tomasson, Empoli takımıyla Serie B'de adından çok söz ettiren İsmael Bennacer ve Atletico Paranaense'nin gelecek vadeden oyuncusu Matheus Anjos yer alıyor.
Bu isimlerle ilgili araştırma yapan Terim'in en çok dikkatini çeken futbolcu Bennacer oldu. Fatih Terim, 20 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusunu hem savunma hem de hücumdaki etkinliği nedeniyle ilk sıraya aldı. Sol ayağını çok iyi kullanan Bennacer bu sezon 39 maçta 2 gol attı, 4 asist yaptı.
G.Saray'ın hocası, Hırvat asıllı Fransız Tomasson'u da ikinci sıraya koydu. 24 yaşındaki futbolcunun 38 maçta 7 golü var.
19 yaşındaki Anjos ise Terim'in son tercihi durumunda.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'dan Xabi Alonso hamlesi!

Arjantin'de Dybala kadroya alınmadı!

Monchi'den sürpriz anlaşma! Yeni takımı belli oldu!

Marcus Rashford: "Sihirbaz olsaydım Barcelona'da kalırdım"

Lewandowski: "Daha alt seviye olabilir"

Wojciech Szczesny'den Joan Garcia'ya büyük övgü!

Kylian Mbappe, son 3 maçta formayı istiyor

Hull City, kader maçına çıkıyor!

Real Madrid'de olay adam Kylian Mbappe

Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi























