Sergio Conceiçao: ''Kazanmaya gideceğiz...''
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceiçao, Lokomotiv Moskova maçı öncesinde konuştu.
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın grubunda lider olan Porto'da teknik direktör Sergio Conceiçao, Lokomotiv Moskova ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
Rusya'da Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek Porto'nun teknik direktörü, ''Takım çok iyi durumda. Tüm ekip harika çalıştık. Rusya'ya kazanmaya gidiyoruz. Eğer kazanırsak kesinleşmese de son 16'ya kalmak için büyük bir avantaj yakalayacağız.'' diye konuştu.
''TÜRKİYE'DE GALATASARAY MAÇI VAR...''
Şampiyonlar Ligi'nde önlerinde zorlu maçlar olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, ''Sadece Rusya'da oynayacağımız maç değil, Türkiye'de Galatasaray ile oynayacağız, ardından evimizde Schalke'yi ağırlayacağız. Takımı mümkün olan en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor.'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!



























