Serdar'a Arena kıskacı!
Galatasaraylı yöneticiler, pazar günü oynanacak Bursaspor maçı öncesi Arena'da ağırlayacakları Bursasporlu idarecilerden bir kez daha Serdar Aziz'i isteyecek.

Yerli stoper takviyesinde bir türlü somut adım atamayan Galatasaray Yönetimi, Serdar Aziz defterini tekrar açtı.
Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’in 18. haftasında pazar günü Bursaspor’u konuk edecek. Galatasaraylı idareciler, Yeşil-Beyazlılar’ı Türk Telekom Arena’da ağırlayarak bir yemek verecek.
İşte bu yemekte Serdar Aziz konusu tekrar gündeme getirilecek. Bu da bir anlamda ara transfer döneminin son görüşmesi olacak. Galatasaray cephesi, para artı takas formülüyle işi bitirmenin ve görüşmeleri imzaya dökmenin planlarını yapıyor.
Bursaspor cephesinde ise özellikle teknik direktör Şenol Güneş’ten gelen veto nedeniyle, bu transfere karşı bir soğukluk söz konusu. Serdar Aziz’in ise Galatasaray formasını giymeyi çok istediği, fakat bu konuda kulübüne karşı baskı yapmayı kesinlikle düşünmediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı

Inter'de alternatif aday Joshua Zirkzee

Florian Wirtz için yarış kızıştı!
