Serdar Taşçı'dan 'para' sözleri!..
Galatasarayımızın transfer gündemine gelen ancak Türkiye'ye transfer olmak istemediğini açıklayan Serdar Taşçı, Rus basınına konuştu.
Webaslan Dış Haberler
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasarayımızın transfer gündemine gelen ancak Türkiye'ye transfer olmak istemediğini açıklayan Serdar Taşçı, Rus basınına konuştu.
Rusya'da kalmasının nedeninin para olduğunu belirten Serdar, Türkiye'den bazı teklifler aldığını ancak bunları "ciddi" olarak değerlendirmediğini belirtti.
İşte Serdar Taşçı'nın açıklamaları:
"Bu zamana şadar Türkiye'den cidddi bir teklif almadım. Belki sonraki yıllarda bu gerçekleşir. Burada kalmamda para önemli rol oynadı. Çünkü futbolu profesyonel olarak yapıyoruz. Bunun bir kazanç kapısı olarak görmek zorundasınız. Spor oluşumlarında önem taşıyan etkenler arasında paranın değeri büyük..."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, 4 golle kazandı

Liverpool'da kabus: 10 yıl sonra aynı tablo!

Liverpool, Brighton'a da kaybetti: Hasret sürüyor!

Dortmund'dan sakatlanan Emre Can'a yeni sözleşme

Manchester United'a Bournemouth çelmesi!

Lens'ten zirve yarışında beş gollü net galibiyet!

Leipzig, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı!

Arda Güler'den Alex de Souza itirafı!

Guti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Uli Hoeness: "Kane için 150 milyon euro öderim"























