Serdar Aziz'den müjdeli haber!
Galatasaray’da Gaziantep maçında sakatlanarak oyunu terk eden ve bu hafta takımla beraber antrenmanlara çıkamayan Serdar Aziz’den müjdeli haber geldi.
Webaslan.com
Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in, “Serdar için son bir test yapıp karar vereceğiz” demesine karşın Serdar’ın tedaviye olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Serdar Aziz’in bugünkü Osmanlıspor maçının kadrosunda olacağı belirtildi.
Diğer taraftan sakatlıkları bulunan Tolga ve Podolski için Riekerink, “Tolga ve Lukas, Osmanlı maçında kadroda yok ama umarım Alanya maçında bizimle olurlar” açıklamasında bulundu.
Podolski’nin yerine yarınki maçta Eren Derdiyok oynayacak. Sigthorsson ve Sinan Gümüş’ün ise sakatlıkları devam ediyor.
Osmanlıspor maçının son hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Riekerink, kafasındaki oyun planlarını futbolcularına tek tek uygulattı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor



























