Serdar Aziz, İngiliz ekibini reddetti
Galatasaray'da kadro dışı olan ve sarı-kırmızılı takımda yeniden A Takım'da yer alması zor olan Serdar Aziz, Fulham'dan gelen teklifi kabul etmedi.
Takvim

Galatasaray'da Fatih Terim'in kadroda düşünmemesi nedeniyle kadro dışı kalan Serdar Aziz, yönetimin sözleşmesini feshetmediği için henüz sarı-kırmızılı takımdan ayrılmadı. Buna rağmen Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Serdar Aziz'e İngiltere'den sürpriz bir talip çıktı.
Fabri ve Ryan Babel'in formasını giydiği İnmgiltere Premier Lig ekiplerindenm Fulham, Serdar Aziz için devreye girdi.
İngilizlerin, kadro dışı olması nedeniyle direk Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar ile temasa geçtiği öğrenildi. İngiliz ekibi Fulham, 2.4 milyon euro ödemeye hazır olduğunu bildirdi.
Serdar Aziz, Galatasaray'da kadroya dönme şansı zor olmasına rağmen, küme düşme tehlikesi nedeniyle Fulham'ın bu teklifini geri çevirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
